Predstavnici ambasade Finske u poseti Eko Uniji SN

14.06.2022.

Vlasnik i direktor Eko Unije SN, Aleksandar Milović je sa svojim timom direktora u prostorijama kompanije dočekao predstavnike Ambasade Finske – Janne Sykko, savetnika za trgovinu i Igora Madžarevića, ekonomskog savetnika.

Sastanak je protekao u konstruktivnom razgovoru, predstavnici Ambasade Finske su predstavili agendu koju već duže vreme sprovode nordijske zemlje, među kojima i Finska, a to je cirkularna ekonomija i sve što je zasnovano na obnovljivom izvoru energije, a sve u cilju zaštite životne sredine. U cilju sprovođenja agende, prepoznali su našu kompaniju kao partnera koji na svaki način može da podrži i promoviše implementaciju agende.

Gospodin Milović je predstavio grupaciju Eko Unija SN d.o.o. –CEZAR – RECEEO, čiji je vlasnik i direktor, istakavši pri tome da je glavna snaga grupacije tim visoko kvalifikovanih profesionalaca, koji pokrivaju sve terenske operacije, trgovinu, nabavku, prodaju, logistiku, marketing, finansije i razvoj. ’’Glavni put naše grupacije je razvoj u oblasti reciklažne industrije kao i u oblasti obnovljivih izvora energije’’ naglasio je Milović i složio se da su ovakvi susreti i razmena iskustava od krucijalnog značaja za jačanje i razvoj kompanije.

Na sastanku je dogovorena i poseta delegacije EKO UNIJA SN Finskoj, gde bi naši predstavnici imali prilike da u praksi vide primenu novih tehnologija u oblasti reciklaže i da posete kompanije koje se bave proizvodnjom opreme i mašina za reciklažu.

Na kraju sastanka obe strane su izrazile zadovoljstvo postignutim dogovorima i složile se da se buduća saradnja razvija u zajednički definisanim oblastima sa ciljem postizanja konkretnih i vidljivih rezultata za obe strane.

Ostale vesti

Podela 300 sadnica belog jasena

Eko Unija SN, kao društveno odgovorna kompanija, organizuje akciju podele 300 sadnica belog jasena, u saradnji sa Opštinom Stara Pazova i u sklopu akcije "Posadi svoj hlad" u petak, 10.12.2021 u 12:00 časova, ispred zgrade Opštine Stara Pazova. Sadnice poklanjamo svim...

Izgradnja II faze regionalne deponije

Eko Unija SN d.o.o. je započela radove na izgradnji II faze regionalne deponije neopasnog otpada Gigoš za investitora PWW deponija d.o.o. Jagodina. Pripremni zemljani radovi u toku.Ostale vesti

Sponzorstvo RK „Proleter“

Od sezone 2021/2022 Eko Unija SN je glavni sponzor rukometnog kluba "Proleter" iz Zrenjanina. Tom prilikom, na konferenciji za novinare koju je klub organizovao ovom prilikom, direktor razvoja firme, Žarko Vukomanović, je izjavio: „Mi kao društveno odgovorna firma,...